Meubelreiniging in Winschoten

ChemDry Eemsmond is de specialist in meubelreiniging in Winschoten en omstreken. Wij zorgen voor een grondige en vakkundige reiniging van uw meubels in huis, op kantoor of in het bedrijfspand. Banken, stoelen en andere meubels worden al snel ontsierd door vuil en vlekken. Daarom is het belangrijk deze geregeld te reinigen. Meubilair reinigen is een taak die u door ons kunt laten uitvoeren, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

 

Neem direct contact met ons op!

 

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Meubels weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteri‘n worden verdreven

Onze werkwijze

De methode van ChemDry Eemsmond is ideaal om uw bank, kantoorstoelen en andere meubels weer te laten stralen. Voor het beste resultaat heeft ChemDry een reinigingsmethode ontwikkeld die zich kenmerkt door zijn unieke reinigingsmiddel op basis van koolzuur. Met ChemDry worden maar liefst 98% van de allergenen verwijderd. We komen bij u thuis of op kantoor langs en geven u advies op maat. Bent u op zoek naar een meubelreiniger in Winschoten en omstreken? Neem dan contact met ons op!

 • Toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen
 • Uitermate geschikt voor het interieur van uw huis, kantoor, auto, caravan of boot
 • Weinig vloeistofgebruik
 • Kostenbesparend
 • Er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten
 • Meubelstof blijft langer schoon
 • Nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen
 • Uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaatsen gereinigd worden

Reiniging met koolzuurmoleculen

De stoffering wordt, afhankelijk van de vervuiling, voorbehandeld. Vervolgens wordt een hete koolzuurhoudende reinigingsoplossing op de meubelstoffering gesproeid, ingewerkt en vrijwel direct weer opgezogen. Deze techniek zorgt ervoor dat vuildeeltjes door de koolzuurmoleculen haast uit de stof springen. De koolzuurbelletjes knappen het vuile werk voor u op. Onze methode met koolzuur is pH-neutraal en is vrij van schadelijke stoffen. Het korte droogproces van ChemDry Eemsmond zorgt ervoor dat huismijt, meeldauw en bacteriën geen kans hebben om zich te vermenigvuldigen.

Meubels stralen weer

Bijna iedere vlek is namelijk wel weer uit de bank te halen. Een vlek in de bank is natuurlijk niet het einde van de wereld, maar het kan wel vervelend zijn. Het hoeft zeker niet te betekenen dat u op zoek moet naar een nieuwe bank. Met ChemDry worden vlekken vakkundig behandeld en verwijderd. Na een behandeling met onze reinigingsmethodes zien meubels er weer als nieuw uit.

Meubelreiniging voor bijna iedere stof

De reinigingsmethode die wij hebben ontwikkeld is toepasbaar op bijna iedere stof, behalve leer en skai. Deze twee soorten bekleding hebben een andere aanpak nodig. Uiteraard is het bij ChemDry ook mogelijk om dit te laten reinigen. Hierdoor is ChemDry Eemsmond uw ideale partner voor het laten reinigen van uw banken, stoelen en andere meubels, gewoon bij u thuis of op kantoor in Winschoten en omstreken.

Vuil- en vochtwerende beschermlaag

Bescherm uw banken met een vuil- en vochtwerende beschermlaag. Gestoffeerde meubels hebben veel te verduren. Ze worden doorgaans veelvuldig en lang gebruikt. Vaak wel meerdere jaren. Vuil en vlekken zijn hierdoor haast niet te voorkomen. Daarom is het aan te raden uw meubels eens in de zoveel tijd te reinigen en een speciale beschermlaag aan te brengen. Voor een optimaal gebruik van uw meubilair en een langere levensduur is het verstandig deze eens per jaar te laten reinigen.