Overige natuur-/ stenen-/ plavuizen-/ tegelvloer reiniging

Er is een grote verscheidenheid aan stenen vloeren en wandbekleding. Niet alleen kleur maar ook in materiaal zoals keramiek, geglazuurd, ongeglazuurd, natuurstenen. Het ene materiaal laat zich wat makkelijker onderhouden als het andere maar iedere vloer is regelmatig toe aan een grondige onderhoudsbeurt. In de loop van de tijd hoopt het vuil zich op en ook restanten van schoonmaakmiddelen stapelen zich op. Deze ophopingen van vuil zijn ook broedplaatsen voor bacteriën en schimmels.

Doordat er vele varianten zijn in stenen vloeren is het zaak hier toch specialistisch te werk te gaan en met de juiste middelen te werken. Iets wat wij u kunnen bieden. Met soms verrassende resultaten zoals te zien aan de voorbeelden op deze pagina.

Onze specialistische reiniging levert weer een mooie vloer met schone voegen. Chem-Dry Eemsmond haalt het vuil weg wat in al die tijd is opgebouwd. Men hoeft niet langer zelf uren te schrobben om lastige “vettige” plekken en andere vervuiling weg te halen.

Chem-Dry Eemsmond zorgt voor een echte schone vloer.

 

Reinigingsmethode:

Nadat wij de vloer hebben voorbehandeld gebruiken wij voor  het reinigen onze Tile & Stone machine. Onder hoge druk wordt water geïnjecteerd en weer afgezogen.
Dit vindt plaats binnen een volledig afgesloten kap.

Dus geen zorgen over het opspattende water.

Ook de voegen zullen na de reiniging weer schoon zijn. Al het vuil dat zich heeft opgebouwd door de jaren heen halen wij weer weg. Ook zorgen we ervoor dat de vloer en voegen weer vrij zijn van bacteriën en schimmels.

De gereinigde vloeren zijn meteen weer beloopbaar en na een korte droogtijd ook weer gebruiksklaar.