Het belang van een schoon tapijt/ schone zaak

Jaarlijks wordt er door ChemDry wereldwijd meer dan één miljoen vierkante meter tapijt gereinigd.
Door de gepatenteerde reinigingsmethode van ChemDry wordt tapijt met behulp van microscopische koolzuurbelletjes niet alleen visueel maar ook daadwerkelijk (hygiënisch) schoon.
Dat wil zeggen dat ook het diepere vuil in de vezel is verwijderd samen met de huisstofmijt en ander onzichtbaar vuil. Door geregeld uw tapijt professioneel te laten reinigen en onderhouden door ChemDry, verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Vraag direct meer informatie aan!

 

Representatief

Schone vloerbedekking vormt een positief visitekaartje voor uw bedrijf. Zeker met de tegenwoordige “kantoortuinen” is het van belang om het tapijt regelmatig te reinigen. Door het open karakter zullen looppaden en vlekken eerder opvallen.
Een schoon en frisse entree geeft direct een positieve indruk op uw klant en /of bezoekers.
U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken!

Kosten besparend

Een gedegen onderhoudsplan met regelmatige vlekverwijdering, reiniging en bescherming van uw tapijt zorgt ervoor dat het in goede staat blijft en langer meegaat. Hierdoor hoeft u geen forse investering te doen in het vervangen van uw tapijt

Minder ziekteverzuim

Regelmatig het tapijt professioneel laten reinigen helpt bij het verkrijgen van een beter binnenklimaat. Doordat de luchtkwaliteit verbetert, zal de arbeidsproductiviteit stijgen. Uw medewerkers voelen zich prettiger en er zal minder ziekteverzuim zijn.

Pluspunten van een professionele reiniging

ChemDry Eemsmond heeft een ruime ervaring in het onderhoud van (project-) tapijt, tapijttegels,
in kantoren, horecagelegenheden, overheidsgebouwen, banken en vele andere representatieve ruimtes en entreematten. Voor alle situaties, van onderhoudsreiniging tot en met de meest intensieve dieptereiniging, bieden wij u de beste methode.

ChemDry methode's:

 

Onderhoudsreiniging

Een warme koolzuurhoudende ChemDry reinigingsmiddel wordt op het tapijt gesproeid, ingewerkt en vervolgens wordt het oppervlakte vuil en vlekken met een "padmethode" verwijderd.
Eenvoudige maar uiterst effectieve methode voor een optimaal visueel resultaat

Dieptereiniging middels sproei-extractie

Door een warme koolzuurhoudende reinigingsoplossing in te sproeien en vrijwel direct weer af te zuigen. Vaak ingezet bij waterlekkage en waar grote hoeveelheden water, zand en vuil aanwezig zijn.

Dieptereiniging middels roterende sproei-extractie

Met een speciaal ontwikkelde machine (Powerhead) wordt het koolzuurhoudende reinigingsmiddel door de hoge temperatuur dusdanig geactiveerd dat het meest diepzittende vuil naar boven wordt gestuwd en wordt afgezogen. Geschikt voor alle soorten tapijt behalve Sisal en Kokos.
Voordeel is dat het tapijt niet alleen visueel maar ook daadwerkelijk (hygiënisch) schoon is.

Beschermlaag

Tijdens het gebruik zal in der loop der tijd ook de vuilwerende eigenschappen (beschermlaag) van het tapijt afnemen en slijten. Hierdoor wordt het tapijt kwetsbaarder door inwerking van vuil- en vlekken. ChemDry Eemsmond kan uw tapijt weer op sterkte brengen door het aanbrengen van een beschermlaag. 

Voordelen van ChemDry

- Onze tapijtreiniging is geschikt voor wol, katoen, synthetische- en mengvezels.
- Ruimtes snel weer gebruiksklaar (moeten) zijn, dus geen verstoring van de arbeidsprocessen
- Wij gebruik maken van duurzame en niet milieubelastende middelen
- Uitvoering buiten kantoortijden dus ook in de avonduren of in het weekend!
- Wij als ChemDry specialist een totaalpakket kunnen leveren.  
- Een gegarandeerd schoon resultaat.

 

Vraag direct meer informatie aan!