Meubelreiniging in Stadskanaal

ChemDry Eemsmond is de specialist in meubelreiniging in Stadskanaal en omstreken. Wij zorgen voor een grondige en vakkundige reiniging van uw meubels in huis, op kantoor of in het bedrijfspand. Banken, stoelen en andere meubels worden al snel ontsierd door vuil en vlekken. Daarom is het belangrijk deze geregeld te reinigen. Meubilair reinigen is een taak die u door ons kunt laten uitvoeren, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Vraag direct meer informatie aan  

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Meubels weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteriën worden verdreven

Onze werkwijze

De methode van ChemDry Eemsmond is ideaal om uw bank, kantoorstoelen en andere meubels weer te laten stralen. Voor het beste resultaat heeft ChemDry een reinigingsmethode ontwikkeld die zich kenmerkt door zijn unieke reinigingsmiddel op basis van koolzuur. Met ChemDry worden maar liefst 98% van de allergenen verwijderd. We komen bij u thuis of op kantoor langs en geven u advies op maat. Bent u op zoek naar een meubelreiniger in Stadskanaal en omstreken? Neem dan contact met ons op!

 • Toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen
 • Uitermate geschikt voor het interieur van uw huis, kantoor, auto, caravan of boot
 • Weinig vloeistofgebruik
 • Kostenbesparend
 • Er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten
 • Meubelstof blijft langer schoon
 • Nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen
 • Uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaatsen gereinigd worden

Reiniging met koolzuur

Iedere stof is anders. Afhankelijk van de vlek of vervuiling in het meubilair wordt deze voorbehandeld. Daarna wordt de stof bewerkt met een hete koolzuurhoudende reinigingsoplossing. Als deze is ingewerkt wordt deze bijna direct weer uit de stof gezogen. Hierdoor wordt stof en vuil simpel verwijderd. Onze methode met koolzuur is pH-neutraal en is vrij van schadelijke stoffen. Het korte droogproces van ChemDry Eemsmond uit Stadskanaal zorgt ervoor dat huismijt, meeldauw en bacteriën geen kans hebben om zich te vermenigvuldigen.

Meubels stralen weer

Bijna iedere vlek is namelijk wel weer uit de bank te halen. Een vlek in de bank is natuurlijk niet het einde van de wereld, maar het kan wel vervelend zijn. Het hoeft zeker niet te betekenen dat u op zoek moet naar een nieuwe bank. Met ChemDry worden vlekken vakkundig behandeld en verwijderd. Na een behandeling met onze reinigingsmethodes zien meubels er weer als nieuw uit.

Reiniging van uw meubilair

De ChemDry reinigingsmethode is toepasbaar op vrijwel alle textiele stoffen met uitzondering van leer of skai. Dit maakt onze reinigingsmethode uitermate geschikt voor de stoelen en banken bij u in huis. Zijn de bureaustoelen, vergaderstoelen of banken op kantoor toe aan een schoonmaakbeurt? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op en we komen bij u langs in Stadskanaal en omstreken voor een reiniging op maat.

Vraag direct meer informatie aan  

 

Vuil- en vochtwerende beschermlaag

Voor behoud van uw meubelstoffering adviseren wij om meubels na de reiniging te laten impregneren tegen vuil- en vocht. Dit zorgt ervoor dat vuil zich na de behandeling minder snel hecht en hierdoor eenvoudiger verwijderd kan worden. Laat uw meubels weer stralen en zorg voor een langere levensduur!