Meubelreiniging in Delfzijl

Met de hulp van ChemDry Eemsmond uit de regio Delfzijl zijn meubels te reinigen en vlekken eenvoudig te verwijderen. Voordat meubels aan vervangen toe zijn, is er meer nodig dan een vlek. Bekijk daarom eens wat wij voor u kunnen betekenen. Voor het reinigen van meubilair maken wij gebruik van een speciale methode die werkt op basis van koolzuur. Uiteraard kunt u ervoor kiezen zelf uw meubels te reinigen, maar deze taak kunt u ook door ons laten uitvoeren. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw meubels weer gaan stralen.

 

Vraag direct meer informatie aan 

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Meubels weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteriën worden verdreven

De werkwijze van ChemDry

O nee! Er zit een vlek in uw bank, wat nu? Schakel de hulp in van ChemDry! ChemDry Eemsmond uit Delfzijl maakt gebruik van een unieke reinigingsmethode om vuil en vlekken uit de stoffering van meubilair te verwijderen. Hierdoor laten wij uw meubels weer stralen. We komen bij u thuis of op kantoor om u de beste service te geven. ChemDry verwijdert tot 98 procent van de allergenen uit tapijt en meubilair.

 • Toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen
 • Uitermate geschikt voor het interieur van uw huis, kantoor, auto, caravan of boot
 • Weinig vloeistofgebruik
 • Kostenbesparend
 • Er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten
 • Meubelstof blijft langer schoon
 • Nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen
 • Uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaatsen gereinigd worden

Reiniging met koolzuur

Iedere stof is anders. Afhankelijk van de vlek of vervuiling in het meubilair wordt deze voorbehandeld. Daarna wordt de stof bewerkt met een hete koolzuurhoudende reinigingsoplossing. Als deze is ingewerkt wordt deze bijna direct weer uit de stof gezogen. Hierdoor wordt stof en vuil simpel verwijderd. Onze methode met koolzuur is pH-neutraal en is vrij van schadelijke stoffen. Het korte droogproces van ChemDry Eemsmond uit Delfzijl zorgt ervoor dat huismijt, meeldauw en bacteriën geen kans hebben om zich te vermenigvuldigen.

Meubels stralen weer

Bijna iedere vlek is namelijk wel weer uit de bank te halen. Een vlek in de bank is natuurlijk niet het einde van de wereld, maar het kan wel vervelend zijn. Het hoeft zeker niet te betekenen dat u op zoek moet naar een nieuwe bank. Met ChemDry worden vlekken vakkundig behandeld en verwijderd. Na een behandeling met onze reinigingsmethodes zien meubels er weer als nieuw uit.

Meubelreiniging voor bijna iedere stof

De reinigingsmethode die wij hebben ontwikkeld is toepasbaar op bijna iedere stof, behalve leer en skai. Deze twee soorten bekleding hebben een andere aanpak nodig. Uiteraard is het bij ChemDry ook mogelijk om dit te laten reinigen. Hierdoor is ChemDry Eemsmond uw ideale partner voor het laten reinigen van uw banken, stoelen en andere meubels, gewoon bij u thuis of op kantoor in Delfzijl en omstreken.

Vraag direct meer informatie aan  

 

Vuil- en vochtwerende beschermlaag

Bescherm uw banken met een vuil- en vochtwerende beschermlaag. Gestoffeerde meubels hebben veel te verduren. Ze worden doorgaans veelvuldig en lang gebruikt. Vaak wel meerdere jaren. Vuil en vlekken zijn hierdoor haast niet te voorkomen. Daarom is het aan te raden uw meubels eens in de zoveel tijd te reinigen en een speciale beschermlaag aan te brengen. Voor een optimaal gebruik van uw meubilair en een langere levensduur is het verstandig deze eens per jaar te laten reinigen.