Meubelreiniging in Eemshaven

Met de hulp van ChemDry Eemsmond uit de regio  Eemshaven zijn meubels te reinigen en vlekken eenvoudig te verwijderen. Voordat meubels aan vervangen toe zijn, is er meer nodig dan een vlek. Bekijk daarom eens wat wij voor u kunnen betekenen. Voor het reinigen van meubilair maken wij gebruik van een speciale methode die werkt op basis van koolzuur. Uiteraard kunt u ervoor kiezen zelf uw meubels te reinigen, maar deze taak kunt u ook door ons laten uitvoeren. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw meubels weer gaan stralen.

 

Vraag direct meer informatie aan  

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Meubels weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteriën worden verdreven

De werkwijze van ChemDry

O nee! Er zit een vlek in uw bank, wat nu? Schakel de hulp in van ChemDry! ChemDry Eemsmond uit Eemshaven maakt gebruik van een unieke reinigingsmethode om vuil en vlekken uit de stoffering van meubilair te verwijderen. Hierdoor laten wij uw meubels weer stralen. We komen bij u thuis of op kantoor om u de beste service te geven. ChemDry verwijdert tot 98 procent van de allergenen uit tapijt en meubilair.

 • Toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen
 • Uitermate geschikt voor het interieur van uw huis, kantoor, auto, caravan of boot
 • Weinig vloeistofgebruik
 • Kostenbesparend
 • Er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten
 • Meubelstof blijft langer schoon
 • Nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen
 • Uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaatsen gereinigd worden

De kunst van meubelreiniging

Voor het reinigen van meubelstoffen gebruiken wij nagenoeg dezelfde reinigingsmethode als bij het reinigen van tapijt. De stoffering wordt, afhankelijk van de vervuiling, voorbehandeld. Vervolgens wordt met een hete koolzuurhoudende reinigingsoplossing op de meubelstoffering gesproeid, ingewerkt en vrijwel direct weer opgezogen.

Maak uw meubels weer als nieuw

Met een lelijke plek of vieze vlek in de bank of stoel denken veel mensen al snel aan een nieuwe bank. Dit is helemaal nergens voor nodig! Vlekken zijn namelijk redelijk eenvoudig uit bekleding van meubilair te halen. Bijna iedere vlek is wel weer te verwijderen. ChemDry zorgt voor een vakkundige behandeling en verwijdering van vlekken. Als wij klaar zijn, ziet uw meubilair er weer als nieuw uit.

Meubelreiniging is toepasbaar op veel stoffen

Onze reinigingsmethode is toepasbaar op vrijwel alle textiele stoffen, behalve leer of skai. Uiteraard kunt u meubilair van leer en skai door ons schoon te laten maken, alleen maken wij hiervoor gebruik van een andere reinigingsmethode. Hierdoor is ChemDry œw partner voor het reinigen van stoelen en banken bij u thuis, maar ook voor op het werk voor onder andere bureaustoelen, vergaderstoelen en bioscoopstoelen. Het is tevens mogelijk de kussens van uw caravan, boot, tuinmeubels en/of loungeset door ons te laten reinigen.

Vraag direct meer informatie aan  

 

Vuil- en vochtwerende beschermlaag

Om uw meubels beter te beschermen tegen vuil en vlekken, is het verstandig om de meubels te voorzien van een beschermlaag. Voor behoud van uw meubelstoffering adviseren wij daarom deze na reiniging te laten impregneren tegen vuil en vocht. Zo zorgt u er niet alleen voor dat de meubels er mooier uit blijven zien, maar verlengt u ook de levensduur. Kies daarom voor ChemDry, dé meubelreiniging in Eemshaven!