Meubelreiniging in Hoogezand

ChemDry Eemsmond is de specialist in meubelreiniging in Hoogezand en omstreken. Wij zorgen voor een grondige en vakkundige reiniging van uw meubels in huis, op kantoor of in het bedrijfspand. Banken, stoelen en andere meubels worden al snel ontsierd door vuil en vlekken. Daarom is het belangrijk deze geregeld te reinigen. Meubilair reinigen is een taak die u door ons kunt laten uitvoeren, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

 

Vraag direct meer informatie aan  

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Meubels weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteriën worden verdreven

Onze werkwijze

De methode van ChemDry Eemsmond is ideaal om uw bank, kantoorstoelen en andere meubels weer te laten stralen. Voor het beste resultaat heeft ChemDry een reinigingsmethode ontwikkeld die zich kenmerkt door zijn unieke reinigingsmiddel op basis van koolzuur. Met ChemDry worden maar liefst 98% van de allergenen verwijderd. We komen bij u thuis of op kantoor langs en geven u advies op maat. Bent u op zoek naar een meubelreiniger in Hoogezand en omstreken? Neem dan contact met ons op!

 • Toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen
 • Uitermate geschikt voor het interieur van uw huis, kantoor, auto, caravan of boot
 • Weinig vloeistofgebruik
 • Kostenbesparend
 • Er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten
 • Meubelstof blijft langer schoon
 • Nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen
 • Uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaatsen gereinigd worden

De kunst van meubelreiniging

Voor het reinigen van meubelstoffen gebruiken wij nagenoeg dezelfde reinigingsmethode als bij het reinigen van tapijt. De stoffering wordt, afhankelijk van de vervuiling, voorbehandeld. Vervolgens wordt met een hete koolzuurhoudende reinigingsoplossing op de meubelstoffering gesproeid, ingewerkt en vrijwel direct weer opgezogen.

Maak uw meubels weer als nieuw

Met een lelijke plek of vieze vlek in de bank of stoel denken veel mensen al snel aan een nieuwe bank. Dit is helemaal nergens voor nodig! Vlekken zijn namelijk redelijk eenvoudig uit bekleding van meubilair te halen. Bijna iedere vlek is wel weer te verwijderen. ChemDry zorgt voor een vakkundige behandeling en verwijdering van vlekken. Als wij klaar zijn, ziet uw meubilair er weer als nieuw uit.

Meubelreiniging voor bijna iedere stof

De reinigingsmethode die wij hebben ontwikkeld is toepasbaar op bijna iedere stof, behalve leer en skai. Deze twee soorten bekleding hebben een andere aanpak nodig. Uiteraard is het bij ChemDry ook mogelijk om dit te laten reinigen. Hierdoor is ChemDry Eemsmond uw ideale partner voor het laten reinigen van uw banken, stoelen en andere meubels, gewoon bij u thuis of op kantoor in Hoogezand en omstreken.

Vraag direct meer informatie aan  

 

Vuil- en vochtwerende beschermlaag

Bescherm uw banken met een vuil- en vochtwerende beschermlaag. Gestoffeerde meubels hebben veel te verduren. Ze worden doorgaans veelvuldig en lang gebruikt. Vaak wel meerdere jaren. Vuil en vlekken zijn hierdoor haast niet te voorkomen. Daarom is het aan te raden uw meubels eens in de zoveel tijd te reinigen en een speciale beschermlaag aan te brengen. Voor een optimaal gebruik van uw meubilair en een langere levensduur is het verstandig deze eens per jaar te laten reinigen.