Meubelreiniging in Uithuizen

ChemDry Eemsmond is de specialist in meubelreiniging in Uithuizen en omstreken. Wij zorgen voor een grondige en vakkundige reiniging van uw meubels in huis, op kantoor of in het bedrijfspand. Banken, stoelen en andere meubels worden al snel ontsierd door vuil en vlekken. Daarom is het belangrijk deze geregeld te reinigen. Meubilair reinigen is een taak die u door ons kunt laten uitvoeren, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

 

Neem direct contact met ons op!

 

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Meubels weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteriën worden verdreven

Onze werkwijze

De methode van ChemDry Eemsmond is ideaal om uw bank, kantoorstoelen en andere meubels weer te laten stralen. Voor het beste resultaat heeft ChemDry een reinigingsmethode ontwikkeld die zich kenmerkt door zijn unieke reinigingsmiddel op basis van koolzuur. Met ChemDry worden maar liefst 98% van de allergenen verwijderd. We komen bij u thuis of op kantoor langs en geven u advies op maat. Bent u op zoek naar een meubelreiniger in Uithuizen en omstreken? Neem dan contact met ons op!

 • Toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen
 • Uitermate geschikt voor het interieur van uw huis, kantoor, auto, caravan of boot
 • Weinig vloeistofgebruik
 • Kostenbesparend
 • Er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten
 • Meubelstof blijft langer schoon
 • Nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen
 • Uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaatsen gereinigd worden

Reiniging met koolzuurmoleculen

De stoffering wordt, afhankelijk van de vervuiling, voorbehandeld. Vervolgens wordt een hete koolzuurhoudende reinigingsoplossing op de meubelstoffering gesproeid, ingewerkt en vrijwel direct weer opgezogen. Deze techniek zorgt ervoor dat vuildeeltjes door de koolzuurmoleculen haast uit de stof springen. De koolzuurbelletjes knappen het vuile werk voor u op. Onze methode met koolzuur is pH-neutraal en is vrij van schadelijke stoffen. Het korte droogproces van ChemDry Eemsmond zorgt ervoor dat huismijt, meeldauw en bacteriën geen kans hebben om zich te vermenigvuldigen.

Maak uw meubels weer als nieuw

Met een lelijke plek of vieze vlek in de bank of stoel denken veel mensen al snel aan een nieuwe bank. Dit is helemaal nergens voor nodig! Vlekken zijn namelijk redelijk eenvoudig uit bekleding van meubilair te halen. Bijna iedere vlek is wel weer te verwijderen. ChemDry zorgt voor een vakkundige behandeling en verwijdering van vlekken. Als wij klaar zijn, ziet uw meubilair er weer als nieuw uit.

Reiniging van uw meubilair

De ChemDry reinigingsmethode is toepasbaar op vrijwel alle textiele stoffen met uitzondering van leer of skai. Dit maakt onze reinigingsmethode uitermate geschikt voor de stoelen en banken bij u in huis. Zijn de bureaustoelen, vergaderstoelen of banken op kantoor toe aan een schoonmaakbeurt? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op en we komen bij u langs in Uithuizen en omstreken voor een reiniging op maat.

Vuil- en vochtwerende beschermlaag

Voor behoud van uw meubelstoffering adviseren wij om meubels na de reiniging te laten impregneren tegen vuil- en vocht. Dit zorgt ervoor dat vuil zich na de behandeling minder snel hecht en hierdoor eenvoudiger verwijderd kan worden. Laat uw meubels weer stralen en zorg voor een langere levensduur!