Meubelreiniging in Zuidlaren

Met de hulp van ChemDry Eemsmond uit de regio Zuidlaren zijn meubels te reinigen en vlekken eenvoudig te verwijderen. Voordat meubels aan vervangen toe zijn, is er meer nodig dan een vlek. Bekijk daarom eens wat wij voor u kunnen betekenen. Voor het reinigen van meubilair maken wij gebruik van een speciale methode die werkt op basis van koolzuur. Uiteraard kunt u ervoor kiezen zelf uw meubels te reinigen, maar deze taak kunt u ook door ons laten uitvoeren. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw meubels weer gaan stralen.

 

Vraag direct meer informatie aan   

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Meubels weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteriën worden verdreven

De werkwijze van ChemDry

O nee! Er zit een vlek in uw bank, wat nu? Schakel de hulp in van ChemDry! ChemDry Eemsmond uit Zuidlaren maakt gebruik van een unieke reinigingsmethode om vuil en vlekken uit de stoffering van meubilair te verwijderen. Hierdoor laten wij uw meubels weer stralen. We komen bij u thuis of op kantoor om u de beste service te geven. ChemDry verwijdert tot 98 procent van de allergenen uit tapijt en meubilair.

 • Toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen
 • Uitermate geschikt voor het interieur van uw huis, kantoor, auto, caravan of boot
 • Weinig vloeistofgebruik
 • Kostenbesparend
 • Er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten
 • Meubelstof blijft langer schoon
 • Nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen
 • Uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaatsen gereinigd worden

Reiniging met koolzuurmoleculen

De stoffering wordt, afhankelijk van de vervuiling, voorbehandeld. Vervolgens wordt een hete koolzuurhoudende reinigingsoplossing op de meubelstoffering gesproeid, ingewerkt en vrijwel direct weer opgezogen. Deze techniek zorgt ervoor dat vuildeeltjes door de koolzuurmoleculen haast uit de stof springen. De koolzuurbelletjes knappen het vuile werk voor u op. Onze methode met koolzuur is pH-neutraal en is vrij van schadelijke stoffen. Het korte droogproces van ChemDry Eemsmond zorgt ervoor dat huismijt, meeldauw en bacteriën geen kans hebben om zich te vermenigvuldigen.

Meubels zijn weer als nieuw

Om ongewenste vlekken te verwijderen uit banken en stoelen, biedt ChemDry Eemsmond u de ideale oplossing. Door onze meubelreiniging worden vlekken vakkundig verwijderd en zien uw meubels er weer als nieuw uit. Het is ook nog eens voordelig! U hoeft tenslotte niet steeds nieuwe meubels aan te schaffen. Wilt u uw meubels in Zuidlaren en omstreken een schoonmaakbeurt geven? Onze specialisten helpen u graag verder!

Reiniging van uw meubilair

De ChemDry reinigingsmethode is toepasbaar op vrijwel alle textiele stoffen met uitzondering van leer of skai. Dit maakt onze reinigingsmethode uitermate geschikt voor de stoelen en banken bij u in huis. Zijn de bureaustoelen, vergaderstoelen of banken op kantoor toe aan een schoonmaakbeurt? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op en we komen bij u langs in Zuidlaren en omstreken voor een reiniging op maat.

Vraag direct meer informatie aan  

 

Vuil- en vochtwerende beschermlaag

Voor behoud van uw meubelstoffering adviseren wij om meubels na de reiniging te laten impregneren tegen vuil- en vocht. Dit zorgt ervoor dat vuil zich na de behandeling minder snel hecht en hierdoor eenvoudiger verwijderd kan worden. Laat uw meubels weer stralen en zorg voor een langere levensduur!