Tapijtreiniging in Delfzijl

Geef uw tapijt de verzorging die het verdient met de tapijtreiniging van ChemDry. Voor het schoonmaken van tapijt hebben wij een speciale reinigingsmethode ontwikkeld. Deze methode kenmerkt zich door het unieke reinigingsmiddel op basis van koolzuur. Dit zorgt voor het beste resultaat en stralend schone tapijten. Bent u op zoek naar tapijtreiniging in Delfzijl? Neem dan direct vrijblijvend contact op.

 

Vraag direct meer informatie aan! 

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Tapijt weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteriën worden verdreven

De reinigingsmethode

Bij het reinigen van tapijten maken wij gebruik van een speciale reinigingsmachine die een hete koolzuurhoudende reinigingsoplossing in het tapijt sproeit en direct weer opzuigt. Hierdoor komt zelfs het meest hardnekkige vuil los. Met onze unieke reinigingsmethode zorgen wij ervoor dat tapijten er weer als nieuw uitzien. Innovatief en uniek reinigen met het beste resultaat, dat is waar we bij ChemDry Eemsmond uit Delfzijl en omstreken voor staan! De reinigingsmethode die wij hanteren ziet er als volgt uit:

 • Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger
 • Afhankelijk van het tapijt de vezels licht opharken
 • Zwaar vervuilde plaatsen voorbehandelen
 • Reinigen op basis van koolzuur (The Natural)
 • Eventueel nabehandelen met een katoenen pad
 • Eventuele resterende vlekken extra bewerken
 • Indien nodig nazuigen
 • Vezels opharken

Vuilwerende beschermlaag

Tijdens het reinigingsproces is het mogelijk om het tapijt te voorzien van een speciale beschermlaag. Deze zorgt ervoor dat na het reinigen van het tapijt nieuw vuil en nieuwe vlekken gemakkelijker verwijderd kunnen worden. Bespaar op de kosten en kies voor de tapijtreiniging van ChemDry Eemsmond! Wij maken tapijten en meubilair voor u schoon op locatie in Delfzijl en omstreken.

Vlekken verwijderen

Naast onze specialistische tapijtreiniging heeft ChemDry Eemsmond speciale middelen om vlekken te behandelen. Zo boeken wij succes bij vlekken door smeer, vet, olie, inkt, koffie, thee, wijn, kauwgom, braak, urine, fecaliën, en vele andere vlekken. Is uw tapijt vies geworden? Schakel dan de hulp in van ChemDry Eemsmond voor tapijtreiniging in Delfzijl en omstreken! Wij zorgen ervoor dat uw tapijt er weer als nieuw uit komt te zien!

Particulier en zakelijk

Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor ons is geen enkele opdracht te groot of klein. Heeft uw tapijt een reinigingsbeurt nodig? Neem dan direct contact op met ChemDry Eemsmond. We komen bij u langs in Delfzijl voor een passende oplossing. Het schoonmaken van tapijt in woningen neemt doorgaans enkele uren in beslag. Dan is deze gereinigd én gedroogd. Het schoonmaken van kantoorpanden en bedrijfsruimtes neemt doorgaans een dag in beslag.

Voordelen ChemDry Eemsmond reinigingsmethode

De reinigingsmethode van ChemDry Eemsmond biedt u een aantal voordelen. Het belangrijkste voordeel is de korte droogtijd. Dit zorgt er namelijk voor dat huismijt, meeldauw en bacteriën geen kans hebben om zich te vermenigvuldigen. Een ander voordeel is dat ook fijnstof en ander onzichtbaar vuil uit het tapijt verwijderd wordt. Het tapijt is binnen enkele uren weer droog en volledig te gebruiken. Door het geregeld reinigen van uw tapijt wordt gezorgd voor een nette en gezonde leefomgeving.

Vraag direct meer informatie aan!