Tapijtreiniging in Eemshaven

Geef uw tapijt de verzorging die het verdient met de tapijtreiniging van ChemDry. Voor het schoonmaken van tapijt hebben wij een speciale reinigingsmethode ontwikkeld. Deze methode kenmerkt zich door het unieke reinigingsmiddel op basis van koolzuur. Dit zorgt voor het beste resultaat en stralend schone tapijten. Bent u op zoek naar tapijtreiniging in Eemshaven? Neem dan direct vrijblijvend contact op.

 

Vraag direct meer informatie aan!

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Tapijt weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteriën worden verdreven

De reinigingsmethode

Bij het reinigen van tapijten maken wij gebruik van een speciale reinigingsmachine die een hete koolzuurhoudende reinigingsoplossing in het tapijt sproeit en direct weer opzuigt. Hierdoor komt zelfs het meest hardnekkige vuil los. Met onze unieke reinigingsmethode zorgen wij ervoor dat tapijten er weer als nieuw uitzien. Innovatief en uniek reinigen met het beste resultaat, dat is waar we bij ChemDry Eemsmond uit Eemshaven en omstreken voor staan! De reinigingsmethode die wij hanteren ziet er als volgt uit:

 • Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger
 • Afhankelijk van het tapijt de vezels licht opharken
 • Zwaar vervuilde plaatsen voorbehandelen
 • Reinigen op basis van koolzuur (The Natural)
 • Eventueel nabehandelen met een katoenen pad
 • Eventuele resterende vlekken extra bewerken
 • Indien nodig nazuigen
 • Vezels opharken

Unieke beschermlaag tegen vuil

Tijdens de reiniging van uw tapijt kan ChemDry Eemsmond uw tapijt voorzien van een vuilwerende beschermlaag, zodat naderhand nieuw vuil en nieuwe vlekken gemakkelijker verwijderd kunnen worden en zo de levensduur van uw tapijt wordt verlengd. Ga voor kostenbesparing en kies voor de tapijtreiniging in Eemshaven van ChemDry Eemsmond. Het is aangeraden om deze beschermende laag na verloop van tijd opnieuw aan te laten brengen, aangezien deze slijt.

Vlekken verwijderen uit tapijt

Zit er een vlek in uw tapijt? Schakel dan de hulp in van ChemDry Eemsmond Eemshaven. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan dus zomaar gebeuren dat er een vlek in uw tapijt komt. Dit kan door het morsen van verf of inkt tijdens het knutselen, maar dit kan ook gaan om olie, koffie, thee, wijn en vele andere vlekken. Wij zorgen ervoor dat de vlekken uit uw tapijt verdwijnen en dat deze er weer als nieuw uitziet. Met onze unieke reinigingsmethodes gaan wij voor het beste resultaat, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen!

Particulier en zakelijk

Schakel ChemDry in voor het reinigen van het tapijt in uw woning, uw bedrijfsruimte of uw kantoor in Eemshaven en omstreken. Binnen enkele uren zijn al uw tapijten in uw woning gereinigd en droog. Het schoonmaken van kantoorpanden en bedrijfsruimtes neemt doorgaans een dag in beslag. Door uw meubels en tapijten op juiste wijze te onderhouden bespaart u (op langere termijn) veel geld, omdat u deze niet steeds opnieuw hoeft te kopen.

Langere levensduur van uw tapijt

Door uw tapijt regelmatig te reinigen, geniet u van een aantal voordelen. Het verlengt niet alleen de levensduur, het heeft ook een positief effect op astma en COPD. We werken met producten die verantwoord worden geproduceerd en veilig zijn voor mens, dier, milieu en in gebruik. Daarnaast hebben huismijt, meeldauw en bacteriën dankzij het korte droogproces geen kans om zich te vermenigvuldigen. Kies daarom voor de professionele tapijtreiniging van ChemDry Eemsmond, de tapijtreiniger uit Eemshaven en omstreken!

 

Vraag direct meer informatie aan!