Tapijtreiniging in Groningen

Tapijt heeft veel voordelen, maar om deze te behouden dient men het tapijt wel goed te (laten) onderhouden en met een bepaalde regelmaat professioneel te laten reinigen. Voor een gedegen reiniging van uw tapijt heeft ChemDry een reinigingsmethode ontwikkeld die zich kenmerkt door zijn unieke reinigingsmiddel. Hiermee is uw vloerbedekking weer stralend schoon te maken en geniet u hier langer van. Op zoek naar tapijtreiniging in Groningen? Neem dan direct vrijblijvend contact op.

 

Vraag direct meer informatie aan! 

 

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Tapijt weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteriën worden verdreven

Reinigingsmethode The Natural

Ons algemene reinigingsmiddel heet The Natural. Dit middel werkt op basis van kleine koolzuurbelletjes die diep doordringen in de vezels van het tapijt. Door de bruisende werking laat de meest hardnekkige vervuiling los. Dit is de zuiverste methode van reinigen; géén gebruik van zeep, fosfaten of andere schadelijke chemische middelen. Het enige wat overblijft, als het koolzuur uitgewerkt is, is water. The Natural¨ is pH neutraal en omdat het geen zeep is, kan er ook geen allergische reactie optreden als u of mensen en dieren om u heen overgevoelig zijn voor zepen. De reinigingsmethode die wij hanteren ziet er als volgt uit:

 • Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger
 • Afhankelijk van het tapijt de vezels licht opharken
 • Zwaar vervuilde plaatsen voorbehandelen
 • Reinigen op basis van koolzuur (The Natural)
 • Eventueel nabehandelen met een katoenen pad
 • Eventuele resterende vlekken extra bewerken
 • Indien nodig nazuigen
 • Vezels opharken

Unieke beschermlaag tegen vuil

Tijdens de reiniging van uw tapijt kan ChemDry Eemsmond uw tapijt voorzien van een vuilwerende beschermlaag, zodat naderhand nieuw vuil en nieuwe vlekken gemakkelijker verwijderd kunnen worden en zo de levensduur van uw tapijt wordt verlengd. Ga voor kostenbesparing en kies voor de tapijtreiniging in Groningen van ChemDry Eemsmond. Het is aangeraden om deze beschermende laag na verloop van tijd opnieuw aan te laten brengen, aangezien deze slijt.

Vlekken verwijderen uit tapijt

Zit er een vlek in uw tapijt? Schakel dan de hulp in van ChemDry Eemsmond Groningen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan dus zomaar gebeuren dat er een vlek in uw tapijt komt. Dit kan door het morsen van verf of inkt tijdens het knutselen, maar dit kan ook gaan om olie, koffie, thee, wijn en vele andere vlekken. Wij zorgen ervoor dat de vlekken uit uw tapijt verdwijnen en dat deze er weer als nieuw uitziet. Met onze unieke reinigingsmethodes gaan wij voor het beste resultaat, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen!

Particuliere en zakelijke markt

Wij zijn actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Of het dus gaat om het tapijt in de woonkamer of het tapijt in uw kantoorpand, wij zijn uw partner in het reinigen van uw vloerbedekking. Met onze werkwijze weet u precies wat u kunt verwachten. Aangezien u de levensduur verlengt, bespaart u op lange termijn op de kosten. U hoeft namelijk niet steeds nieuwe meubels en tapijten te kopen.

Voordelen tapijtreiniging van ChemDry Eemsmond

Het laten reinigen van tapijt door ChemDry heeft een aantal voordelen. Zo heeft het een gunstig effect op astma en COPD, zorgt het voor een beter binnenklimaat en gaat het tapijt langer mee. Een ander voordeel van onze methode is de korte droogtijd. Hierdoor wordt er namelijk voor gezorgd dat ongedierte als huismijt en bacteri‘n zich niet kunnen vermenigvuldigen. ChemDry Eemsmond komt bij u langs in Groningen om uw tapijt te reinigingen. Door onze jarenlange ervaring weten onze professionals welke behandeling ieder tapijt nodig heeft.

 

Vraag direct meer informatie aan!