Tapijtreiniging in Uithuizen

ChemDry verzorgt voor u de tapijtreiniging in Uithuizen en omstreken. Onze reiniging zorgt ervoor dat het tapijt mooi blijft en een langere levensduur krijgt. In het tapijt zit al snel vuil verscholen. Denk hierbij aan stof, etensresten én beestjes. Met een goede verzorging zorgt u ervoor dat dit verleden tijd is. De reiniging van het tapijt wordt voor het beste resultaat gedaan met behulp van koolzuur. Dit middel is veilig voor mensen en dieren én zorgt voor een beter binnenklimaat. Bent u op zoek naar tapijtreiniging in Uithuizen? Neem dan contact met ons op.

 

Vraag direct meer informatie aan! 

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Tapijt weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteriën worden verdreven

Hoe wij werken

Het reinigingsmiddel dat wij gebruiken heet The Natural. Dit middel is pH neutraal, waardoor er geen allergische reactie optreedt bij mensen met een zeepallergie of bij mensen die hier overgevoelig voor zijn. Het is namelijk geen zeep. Als we dit middel gebruiken op tapijt, kleden en gestoffeerd meubilair dan dringen miljoenen microscopisch kleine koolzuurbelletjes diep door in de vezel en bruisen daar de meest hardnekkige vervuiling los. Het reinigen van tapijt en het verwijderen van vlekken is niet langer uw zorg! De reinigingsmethode die wij hanteren ziet er als volgt uit:

 • Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger
 • Afhankelijk van het tapijt de vezels licht opharken
 • Zwaar vervuilde plaatsen voorbehandelen
 • Reinigen op basis van koolzuur (The Natural)
 • Eventueel nabehandelen met een katoenen pad
 • Eventuele resterende vlekken extra bewerken
 • Indien nodig nazuigen
 • Vezels opharken

Vuilwerende beschermlaag

Tijdens het reinigingsproces wordt het tapijt niet alleen schoongemaakt. We zorgen er ook voor dat nieuw vuil zich moeilijker aan het tapijt hecht. Hiervoor brengen wij een speciale beschermlaag aan op uw tapijt. Het wordt aangeraden de bescherming na verloop van tijd (opnieuw) aan te laten brengen, aangezien de beschermlaag slijt. Zo zorgt u ervoor dat het tapijt mooi en netjes blijft.

Vlekken verwijderen uit tapijt

Zit er een vlek in uw tapijt? Schakel dan de hulp in van ChemDry Eemsmond Uithuizen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan dus zomaar gebeuren dat er een vlek in uw tapijt komt. Dit kan door het morsen van verf of inkt tijdens het knutselen, maar dit kan ook gaan om olie, koffie, thee, wijn en vele andere vlekken. Wij zorgen ervoor dat de vlekken uit uw tapijt verdwijnen en dat deze er weer als nieuw uitziet. Met onze unieke reinigingsmethodes gaan wij voor het beste resultaat, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen!

Particuliere en zakelijke markt

Wij zijn actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Of het dus gaat om het tapijt in de woonkamer of het tapijt in uw kantoorpand, wij zijn uw partner in het reinigen van uw vloerbedekking. Met onze werkwijze weet u precies wat u kunt verwachten. Aangezien u de levensduur verlengt, bespaart u op lange termijn op de kosten. U hoeft namelijk niet steeds nieuwe meubels en tapijten te kopen.

Voordelen tapijtreiniging van ChemDry Eemsmond

Het laten reinigen van tapijt door ChemDry heeft een aantal voordelen. Zo heeft het een gunstig effect op astma en COPD, zorgt het voor een beter binnenklimaat en gaat het tapijt langer mee. Een ander voordeel van onze methode is de korte droogtijd. Hierdoor wordt er namelijk voor gezorgd dat ongedierte als huismijt en bacteriën zich niet kunnen vermenigvuldigen. ChemDry Eemsmond komt bij u langs in Uithuizen om uw tapijt te reinigingen. Door onze jarenlange ervaring weten onze professionals welke behandeling ieder tapijt nodig heeft.

Vraag direct meer informatie aan!