Tapijtreiniging in Winschoten

 

ChemDry verzorgt voor u de tapijtreiniging in Winschoten en omstreken. Onze reiniging zorgt ervoor dat het tapijt mooi blijft en een langere levensduur krijgt. In het tapijt zit al snel vuil verscholen. Denk hierbij aan stof, etensresten én beestjes. Met een goede verzorging zorgt u ervoor dat dit verleden tijd is. De reiniging van het tapijt wordt voor het beste resultaat gedaan met behulp van koolzuur. Dit middel is veilig voor mensen en dieren én zorgt voor een beter binnenklimaat. Bent u op zoek naar tapijtreiniging in Winschoten? Neem dan contact met ons op.

 

Vraag direct meer informatie aan!

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Tapijt weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteriën worden verdreven

Hoe wij werken

Het reinigingsmiddel dat wij gebruiken heet The Natural. Dit middel is pH neutraal, waardoor er geen allergische reactie optreedt bij mensen met een zeepallergie of bij mensen die hier overgevoelig voor zijn. Het is namelijk geen zeep. Als we dit middel gebruiken op tapijt, kleden en gestoffeerd meubilair dan dringen miljoenen microscopisch kleine koolzuurbelletjes diep door in de vezel en bruisen daar de meest hardnekkige vervuiling los. Het reinigen van tapijt en het verwijderen van vlekken is niet langer uw zorg! De reinigingsmethode die wij hanteren ziet er als volgt uit:

 • Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger
 • Afhankelijk van het tapijt de vezels licht opharken
 • Zwaar vervuilde plaatsen voorbehandelen
 • Reinigen op basis van koolzuur (The Natural)
 • Eventueel nabehandelen met een katoenen pad
 • Eventuele resterende vlekken extra bewerken
 • Indien nodig nazuigen
 • Vezels opharken

Vuilwerende beschermlaag

Tijdens het reinigingsproces wordt het tapijt niet alleen schoongemaakt. We zorgen er ook voor dat nieuw vuil zich moeilijker aan het tapijt hecht. Hiervoor brengen wij een speciale beschermlaag aan op uw tapijt. Het wordt aangeraden de bescherming na verloop van tijd (opnieuw) aan te laten brengen, aangezien de beschermlaag slijt. Zo zorgt u ervoor dat het tapijt mooi en netjes blijft.

Vlekken verwijderen

Naast onze specialistische tapijtreiniging heeft ChemDry Eemsmond speciale middelen om vlekken te behandelen. Zo boeken wij succes bij vlekken door smeer, vet, olie, inkt, koffie, thee, wijn, kauwgom, braak, urine, fecaliën, en vele andere vlekken. Is uw tapijt vies geworden? Schakel dan de hulp in van ChemDry Eemsmond voor tapijtreiniging in Winschoten en omstreken! Wij zorgen ervoor dat uw tapijt er weer als nieuw uit komt te zien!

Particulier en zakelijk

Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor ons is geen enkele opdracht te groot of klein. Heeft uw tapijt een reinigingsbeurt nodig? Neem dan direct contact op met ChemDry Eemsmond. We komen bij u langs in Winschoten voor een passende oplossing. Het schoonmaken van tapijt in woningen neemt doorgaans enkele uren in beslag. Dan is deze gereinigd én gedroogd. Het schoonmaken van kantoorpanden en bedrijfsruimtes neemt doorgaans een dag in beslag.

Voordelen ChemDry Eemsmond reinigingsmethode

De reinigingsmethode van ChemDry Eemsmond biedt u een aantal voordelen. Het belangrijkste voordeel is de korte droogtijd. Dit zorgt er namelijk voor dat huismijt, meeldauw en bacteriën geen kans hebben om zich te vermenigvuldigen. Een ander voordeel is dat ook fijnstof en ander onzichtbaar vuil uit het tapijt verwijderd wordt. Het tapijt is binnen enkele uren weer droog en volledig te gebruiken. Door het geregeld reinigen van uw tapijt wordt gezorgd voor een nette en gezonde leefomgeving.

Vraag direct meer informatie aan!