Tapijtreiniging in Winsum

Geef uw tapijt de verzorging die het verdient met de tapijtreiniging van ChemDry. Voor het schoonmaken van tapijt hebben wij een speciale reinigingsmethode ontwikkeld. Deze methode kenmerkt zich door het unieke reinigingsmiddel op basis van koolzuur. Dit zorgt voor het beste resultaat en stralend schone tapijten. Bent u op zoek naar tapijtreiniging in Winsum? Neem dan direct vrijblijvend contact op.

 

Vraag direct meer informatie aan! 

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Tapijt weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteriën worden verdreven

De reinigingsmethode

Bij het reinigen van tapijten maken wij gebruik van een speciale reinigingsmachine die een hete koolzuurhoudende reinigingsoplossing in het tapijt sproeit en direct weer opzuigt. Hierdoor komt zelfs het meest hardnekkige vuil los. Met onze unieke reinigingsmethode zorgen wij ervoor dat tapijten er weer als nieuw uitzien. Innovatief en uniek reinigen met het beste resultaat, dat is waar we bij ChemDry Eemsmond voor staan! De reinigingsmethode die wij hanteren ziet er als volgt uit:

 • Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger
 • Afhankelijk van het tapijt de vezels licht opharken
 • Zwaar vervuilde plaatsen voorbehandelen
 • Reinigen op basis van koolzuur (The Natural)
 • Eventueel nabehandelen met een katoenen pad
 • Eventuele resterende vlekken extra bewerken
 • Indien nodig nazuigen
 • Vezels opharken

Vuilwerende beschermlaag

Tijdens het reinigingsproces is het mogelijk om het tapijt te voorzien van een speciale beschermlaag. Deze zorgt ervoor dat na het reinigen van het tapijt nieuw vuil en nieuwe vlekken gemakkelijker verwijderd kunnen worden. Bespaar op de kosten en kies voor de tapijtreiniging van ChemDry Eemsmond! Wij maken tapijten en meubilair voor u schoon op locatie in Winsum en omstreken.

Vlekken verwijderen

Is uw tapijt vies geworden en zit er nu een vlek in? Ook voor het verwijderen van vlekken kunt u bij ons terecht. Heeft er iemand met vieze schoenen of voeten over het tapijt gelopen? Of heeft er iemand gemorst met koffie, wijn, thee of iets anders? Schakel dan een van onze specialisten in en wij zorgen voor een voordelige en professionele reiniging van uw tapijt. Bespaar op de kosten en kies in Winsum en omstreken voor de tapijtreiniging van ChemDry Eemsmond!

Particulier en zakelijk

Schakel ChemDry in voor het reinigen van het tapijt in uw woning, uw bedrijfsruimte of uw kantoor in Winsum en omstreken. Binnen enkele uren zijn al uw tapijten in uw woning gereinigd en droog. Het schoonmaken van kantoorpanden en bedrijfsruimtes neemt doorgaans een dag in beslag. Door uw meubels en tapijten op juiste wijze te onderhouden bespaart u (op langere termijn) veel geld, omdat u deze niet steeds opnieuw hoeft te kopen.

Langere levensduur van uw tapijt

Door uw tapijt regelmatig te reinigen, geniet u van een aantal voordelen. Het verlengt niet alleen de levensduur, het heeft ook een positief effect op astma en COPD. We werken met producten die verantwoord worden geproduceerd en veilig zijn voor mens, dier, milieu en in gebruik. Daarnaast hebben huismijt, meeldauw en bacteriën dankzij het korte droogproces geen kans om zich te vermenigvuldigen. Kies daarom voor de professionele tapijtreiniging van ChemDry Eemsmond, de tapijtreiniger uit Winsum en omstreken!

 

Vraag direct meer informatie aan!