Tapijtreiniging in Zuidlaren

Geef uw tapijt de verzorging die het verdient met de tapijtreiniging van ChemDry. Voor het schoonmaken van tapijt hebben wij een speciale reinigingsmethode ontwikkeld. Deze methode kenmerkt zich door het unieke reinigingsmiddel op basis van koolzuur. Dit zorgt voor het beste resultaat en stralend schone tapijten. Bent u op zoek naar tapijtreiniging in Zuidlaren? Neem dan direct vrijblijvend contact op.

Vraag direct meer informatie aan!

Of bel 0800-2376937

 

 • Zorgt voor een beter binnenklimaat
 • Tapijt weer stralend schoon
 • Veilig voor mens en dier
 • Géén zeep of vuilaantrekkende middelen
 • Huismijt, meeldauw en bacteriën worden verdreven

De reinigingsmethode

Bij het reinigen van tapijten maken wij gebruik van een speciale reinigingsmachine die een hete koolzuurhoudende reinigingsoplossing in het tapijt sproeit en direct weer opzuigt. Hierdoor komt zelfs het meest hardnekkige vuil los. Met onze unieke reinigingsmethode zorgen wij ervoor dat tapijten er weer als nieuw uitzien. Innovatief en uniek reinigen met het beste resultaat, dat is waar we bij ChemDry Eemsmond uit Zuidlaren en omstreken voor staan! De reinigingsmethode die wij hanteren ziet er als volgt uit:

 • Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger
 • Afhankelijk van het tapijt de vezels licht opharken
 • Zwaar vervuilde plaatsen voorbehandelen
 • Reinigen op basis van koolzuur (The Natural)
 • Eventueel nabehandelen met een katoenen pad
 • Eventuele resterende vlekken extra bewerken
 • Indien nodig nazuigen
 • Vezels opharken

Vuilwerende beschermlaag

Tijdens het reinigingsproces wordt het tapijt niet alleen schoongemaakt. We zorgen er ook voor dat nieuw vuil zich moeilijker aan het tapijt hecht. Hiervoor brengen wij een speciale beschermlaag aan op uw tapijt. Het wordt aangeraden de bescherming na verloop van tijd (opnieuw) aan te laten brengen, aangezien de beschermlaag slijt. Zo zorgt u ervoor dat het tapijt mooi en netjes blijft.

Vlekken verwijderen

Is uw tapijt vies geworden en zit er nu een vlek in? Ook voor het verwijderen van vlekken kunt u bij ons terecht. Heeft er iemand met vieze schoenen of voeten over het tapijt gelopen? Of heeft er iemand gemorst met koffie, wijn, thee of iets anders? Schakel dan een van onze specialisten in en wij zorgen voor een voordelige en professionele reiniging van uw tapijt. Bespaar op de kosten en kies in Zuidlaren en omstreken voor de tapijtreiniging van ChemDry Eemsmond!

Particuliere en zakelijke markt

Wij zijn actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Of het dus gaat om het tapijt in de woonkamer of het tapijt in uw kantoorpand, wij zijn uw partner in het reinigen van uw vloerbedekking. Met onze werkwijze weet u precies wat u kunt verwachten. Aangezien u de levensduur verlengt, bespaart u op lange termijn op de kosten. U hoeft namelijk niet steeds nieuwe meubels en tapijten te kopen.

Voordelen tapijtreiniging van ChemDry Eemsmond

Het laten reinigen van tapijt door ChemDry heeft een aantal voordelen. Zo heeft het een gunstig effect op astma en COPD, zorgt het voor een beter binnenklimaat en gaat het tapijt langer mee. Een ander voordeel van onze methode is de korte droogtijd. Hierdoor wordt er namelijk voor gezorgd dat ongedierte als huismijt en bacteriën zich niet kunnen vermenigvuldigen. ChemDry Eemsmond komt bij u langs in Zuidlaren om uw tapijt te reinigingen. Door onze jarenlange ervaring weten onze professionals welke behandeling ieder tapijt nodig heeft.

Vraag direct meer informatie aan!